20 maj 2012
18:00

Härryda IF

Referat: Croatia BK - Härryda IF

Croatia började bra och tog ett tidigt ledningsmål men vi har Danne i målet och han såg till att det inte blev fler mål med bland annat en riktig fin tv räddning men där efter så började vi trycka på framåt och stressade deras backlinje högt upp och bröt deras uppspel och fick ett enkelt mål som gjordes av Anders Hertzman och innan halvleken var slut så hadde vi tagit ledningen med 2-1 också detta mål av Anders. I början på andra halvlek fick dom en skadad och spelade med 10 man resten av matchen och då tog vi över och gjorde 2 st mål och dessa gjordes av jim Sjöberg och det var en rättvis seger.